Elkészítés: A brokkolit 5 percre forrásban lévő sós vízbe tesszük, majd leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük. A krumplikat egészben, sós vízben megfőzzük. A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a krémsajtot és a tejfölt, majd sóval, a fűszerekkel és zúzott fokhagymával ízesítjük. Kivajazott sütőtálba rétegezzük a brokkolit és a felszeletelt krumplit, a rétegek közé juhtúrót morzsolunk, és megöntözzük a sajtos- tejfölös keverékkel. (A rétegeket külön sózni nem szoktam, inkább az öntetet fűszerezem erőteljesebben.) Sütőben közepes lángon aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.