Elkészítés: A brokkolit megmossuk, a fejét kisebb rózsákra szedjük, és kevés vízben előpároljuk. A halat kisebb darabokra vágjuk, megsózzuk, megcsepegtetjük citromlével.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Kivajazunk egy tűzálló formát.
A haldarabokat a brokkolival együtt
a sütőformába rakosgatjuk. A tejszínt elkeverjük a tojásokkal, a mustárral, a sajttal, az ételízesítővel. Borssal ízesítjük, és a halra öntjük. Megszórjuk mandulaforgáccsal, és a sütőben addig sütjük, amíg a tejszínes mártás megkocsonyásodik, ez kb. 30 perc.
Közben elkészítjük a köretet. A rizst a
csomagoláson olvasható utasítás szerint
megpároljuk. Leszűrjük, pici olajjal átforgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.