A hagymát és a fokhagymát kevés olajon megpirítjuk majd hozzáadjuk a brokkolit és sózzuk fűszerezzük. Fedő alatt puhára pároljuk.A tofut sózzuk, borsozzuk majd mindkét felét serpenyőben megpirítjuk és apró darabokra felkockázzuk. A spenótot sóval, borssal fűszerezzük.A besamel mártáshoz a vajat alacsony lángon felolvasztjuk. Amint felolvadt, beleszórjuk a lisztet, és elkeverjük. Krémes, paszta szerű állagot kapunk. Folyamatos, gyors keverés mellett hozzáöntjük a tej harmadát és addig keverjük, míg a mártás állaga sima nem lesz. Hozzáadjuk a tej második harmadát, és folytatjuk a keverést, majd jöhet a maradék tej, amivel kevergetve addig melegítjük a mártást, míg be nem sűrűsödik. Sóval, borssal, szerecsendióval, préselt fokhagymával ízesítjük.A lasagna lapokat előfőzzük és elkezdjük rétegezni. Az első rétegre kerül a mártás 1/3-a és a párolt brokkoli fele. A következő tésztarétegre kerül a mártás további harmada és a tofukockák, valamint a spenót. A következő réteg ismét a mástásból (ezúttal az utolsó hamad) és brokkoliból áll (másikfele). Erre kerül az utolsó réteg a lasagna lapokból A tetejére helyezzük a mozarella szeleteket és és sütőbe helyezve 180°C-on 35-45 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.