Elkészítés: A tésztát és a rózsáira szedett brokkolit sós vízben megfőzöm, leszűröm és félreteszem őket.
Közben a szalonnát apró kockákra vágom, és pirosra sütöm egy serpenyőben, nagyon pici olívaolajon (ha zsíros a szalonna, nem kell alá olaj!).
Egy tálban összekeverem a brokkolit, a tésztát, a szalonnát (én a zsírját is bele szoktam önteni, de persze elég, ha csak a *matéria* kerül bele), fűszerezem, összekeverem.
Tűzálló tálba öntöm a keveréket, és a tetejére szórom a reszelt sajtot. Sütőbe tolom, és nagy hőfokon pirosra sütöm a tetejét. (Mivel minden hozzávaló elő lett főzve, nem kell lefedve sütni.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.