Elkészítés: Tisztítás után a zöldségféléket felaprítom, a brokkolit rózsáira szedem.
A vajon megfonnyasztom a póréhagyma fehér részét, majd hozzáadom a leveszöldségeket, a burgonyát, a felvágott paradicsomot és zöldpaprikát. Felöntöm annyi vízzel, hogy 2 ujjnyira ellepje, és fedő alatt puhára párolom, majd turmixolom. Felengedem annyi vízzel, hogy kellő sűrűségű legyen. Az ételízesítőt beleteszem, majd beleszórom a kurkumát, ettől lesz szép sárgás színű. Egyet forralom.
Tálaláskor díszíthetjük brokkolirózsával, sárgarépával, amit a levesből korábban kivettünk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.