Elkészítés: Tisztítás után a zöldségféléket felaprítom, a brokkolit rózsáira szedem.
A vajon megfonnyasztom a póréhagyma fehér részét, majd hozzáadom a leveszöldségeket, a burgonyát, a felvágott paradicsomot és zöldpaprikát. Felöntöm annyi vízzel, hogy 2 ujjnyira ellepje, és fedő alatt puhára párolom, majd turmixolom. Felengedem annyi vízzel, hogy kellő sűrűségű legyen. Az ételízesítőt beleteszem, majd beleszórom a kurkumát, ettől lesz szép sárgás színű. Egyet forralom.
Tálaláskor díszíthetjük brokkolirózsával, sárgarépával, amit a levesből korábban kivettünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.