Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, és lapjában félbevágjuk. Éles kis késsel úgy vájjuk ki a belsejüket, hogy legalább 1 centi vastag faluk maradjon. A kivájt burgonyaforgácsot apróra vágjuk.
A mélyhűtött brokkolit még fagyosan forrásban lévő vízbe tesszük, és az újraforrástól számított 3 percig főzzük, majd lecsöpögtetjük. Villával összetörjük, és hozzákeverjük a burgonyaforgácsot.
A tojást az olajjal habosra felverjük, összekeverjük a zsemlemorzsával és 1 evőkanál tejföllel. Ételízesítőbel és borssal ízesítjük, majd a brokkolis burgonyaforgácsot is hozzáadjuk. Ezután a keveréket egyenként a fél kivájt burgonyákba halmozzuk. Jól meg kell púpozni, hogy az összes töltelék beleférjen.
Tepsibe vagy sütőlemezre helyezzük a megtöltött burgonyákat, és a megmaradt tejföllel meglocsolva, alufóliával szorosan befedjük. Előmelegített, forró sütőben 50 percig pároljuk, végül a fóliát levéve a tetejéről pirosra pirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.