Elkészítés: 1. Az étcsokoládét kis darabokra törjük, majd a margarinnal vízgőz felett felolvasztjuk. Levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a cukrot és a vaníliarúd kikapart belsejét, majd kicsit hűlni hagyjuk.
2. A lisztet egy nagyobb tálban összekeverjük a sütőporral.
3. A langyos csokihoz egyesével hozzákeverjük a tojásokat, majd hozzáadjuk a lisztet és a sót, az egészet egynemű masszává keverjük.
4. Kikent, lisztezett tepsiben (kb. 35*20 cm nagyságú, 3 cm magas forma), kb. 160°C fokon 30 percig sütjük.
5. A még meleg brownie-t tálaljuk vaníliafagyival a mennyei ízharmónia érdekében.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.