Elkészítés: 1. Az étcsokoládét kis darabokra törjük, majd a margarinnal vízgőz felett felolvasztjuk. Levesszük a tűzről, és hozzákeverjük a cukrot és a vaníliarúd kikapart belsejét, majd kicsit hűlni hagyjuk.
2. A lisztet egy nagyobb tálban összekeverjük a sütőporral.
3. A langyos csokihoz egyesével hozzákeverjük a tojásokat, majd hozzáadjuk a lisztet és a sót, az egészet egynemű masszává keverjük.
4. Kikent, lisztezett tepsiben (kb. 35*20 cm nagyságú, 3 cm magas forma), kb. 160°C fokon 30 percig sütjük.
5. A még meleg brownie-t tálaljuk vaníliafagyival a mennyei ízharmónia érdekében.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.