Elkészítés: A csokoládét összetörjük apróbb darabokra, és pici vízzel elkezdjük megolvasztani. Közben hozzádaraboljuk a margarint is.
Addig kevergetjük lassú tűzön, amíg egy egynemű krémet kapunk.
Levesszük a lángról, hozzáöntjük a sót, a cukrot és a 3 egész tojást egyesével. A krémhez hozzáadagoljuk a lisztet, és simára keverjük a tésztát.
Egy közepes kivajazott tepsibe (20*30) öntjük.
A sütésnél figyelni kell nagyon. Kb 180 fokon süthetjük, de amikor kezd megrepedezni a teteje, akkor tűpróbával ellenőrizzük, hogy a közepe sem híg már.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.