Elkészítés: 10-15 percig főzzük a megtisztított és kockára vágott burgonyát, csöpögtessük le és tegyük egy tálba. Adjuk hozzá a kelt, a felaprított fokhagymát, csilit, gombát, felkarikázott paradicsomot, sót, borsot, és jó alaposan keverjük össze.
Kenjünk ki egy tűzálló tálat olívaolajjal, és tegyük a kb. 180 fokos sütőbe úgy öt percre. Vegyük ki, majd tegyük bele a krumplis keveréket, és a tetejére vágjunk camembert darabokat.
Süssük kb. 40-50 percig, amíg szép aranyló lesz a sajt és a zöldség.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.