Elkészítés: 1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Mossuk meg alaposan a burgonyát, és süssük tepsiben, héjában 1 órát.
2. A zöldfűszeres krémsajtot és a tejet keverjük botmixerrel krémesre, sóval, borssal ízesítsük.
3. Húzzuk le a makréla bőrét, és vágjuk fel kis darabokra. Hámozzuk meg a főtt tojást, vágjuk fel apró kockákra. Felezzük el a sült burgonyákat, és a Philadelphia krémmel, a makrélával, a tojással és az újhagymával együtt tálaljuk.
Ötlet: Makréla helyett használhatunk apróra vágott heringet vagy tengeri rákot is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.