Elkészítés: A főtt burgonyát meghámozom, és finom lyukú reszelőn lereszelem. A vajat habosra keverem a juhtúróval, hozzáadom a sót, a törött borsot, a megmosott és finomra metélt kaprot, ezután a tejfölt is beledolgozom. Végül apránként belekeverem a reszelt burgonyát és a zúzott fokhagymát.
A reszelt sajtot teflonedényben, kis lángon, folytonos keverés közben nyúlósra olvasztom, illetve addig kevergetem, amíg egy tömbbé összeáll. Ekkor egy kiterített, nagy alufólialapra rakom, nyújtófával vékonyra kinyújtom, mint ahogyan a tésztát szokás.
Ha már nem forró, megkenem a burgonyás krémmel. Szorosan felcsavarom, és a tetejét kissé lenyomkodom, hogy a levegő eltávozhasson belőle. A tekercs két végén összenyomom, hogy a töltelék ne folyhasson ki.
Ezután alufóliába csomagolom, és hűtőszekrényben legalább egy napig dermesztem. Tálalás előtt ujjnyi vastag szeletekre vágom, és megmosott, leszárított salátalevelekre rakom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.