Elkészítés: A hagymát apró kockára vágjuk, és vajon megdinszteljük.
Ha nem szeretnénk, hogy a vaj megégjen, löttyintsünk mellé kevéske olívaolajat. Ha kész, hozzáadjuk a felkarikázott fokhagymát, a majorannát és a babérlevelet. Jól elkeverjük az alapot, majd a kockázott burgonyát is belekeverjük. Pár percig kevergetjük, majd felöntjük vízzel. Őrölt borssal és sóval fűszerezzük. Puhára főzzük.
Ha puha, hozzáadjuk a tejszínt, botmixerrel krémesítjük. Ha krémes, visszatesszük a tűzre, és rottyantunk rajta egyet. Ekkor még van időnk vizet hozzáadni és a számunkra megfelelő állagra hígítani.
Levesgyönggyel vagy pirított bacondarabokkal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.