Elkészítés: A burgonyát héjában sós vízben puhára főzzük, hűtjük, meghámozzuk.
Egy salátástálba szeleteljük a hagymákat, a kihűlt burgonyát, az uborkát, a paprikát, az olajbogyót és a gyöngyhagymát, meghintjük fűszerkeverékkel (szeletelés közben picit sózzuk a hagymát és a burgonyát).
A hal bőrét lehúzzuk, az esetleges szálkákat eltávolítjuk, daraboljuk, a salátához adjuk.
Kikeverjük a mártást, a salátával összeforgatjuk, tálalásig néhány órát hűvös helyen érleljük.
Tálaláskor salátalevelekre szedhetjük, díszíthetjük tojással, paradicsommal, kaporral, és pirítós kenyeret kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.