Elkészítés: A burgonyát megpucolom, felkarikázom, és sós vízbe felrakom főni. A pulykamellet felcsíkozom, és egy kis olajon felrakom párolni (ha szükséges, egy kis vizet lehet hozzáadni), ízesítem ételízesítővel, borssal. Amíg a hús puhul és a burgonya fő, elkészítem a tartármártást. A tejfölt, a majonézt, a mustárt, a citromlevet, csipetnyi porcukrot, az ételízesítőt és a borsot, jól kikeverem. Majd hozzáadom a felkarikázott uborkát, a megfőtt, leszűrt burgonyát és a megpuhult pulykamellet, majd óvatosan összekeverem. Hűtőbe rakom, és hidegen tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.