Elkészítés: A tészta hozzávalóit kiverjük, és egyenként kisütjük a palacsintákat. Ha túl sűrű lenne a tésztánk, hígítsuk szódavízzel. A palacsintatésztánk egyébként egy kissé sűrűbb lesz, így a jó.
A kisült palacsintákat egy olajozott formára rétegezzük, egyenként megkenjük tejföllel, megszórjuk reszelt sajttal. Addig tesszük a műveletet, míg a palacsintánk el nem fogy. A legfelső palacsintát is megkenjük tejföllel, sajttal meghintjük, 1 lapka sajtot tettem rá még pluszban.
A formát egy nagyobb tepsibe állítjuk, és 180 fokon sütjük addig, míg egy kissé megpirul a teteje.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.