Előkészítés: A burgonyát meghámozzuk, lereszeljük. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, leszárítjuk, leveleit lecsipkedjük, apróra vágjuk.
Elkészítés: A reszelt burgonyából a nedvességet kinyomkodjuk. A tojást felverjük, a burgonyához keverjük. Hozzáadjuk a hagymát, a tormát, sózzuk, borsozzuk, jól összedolgozzuk. Az olajat egy teflonserpenyőben felhevítjük. A keveréket 8 egyenlő részre osztjuk, a négyet a serpenyőbe teszünk, egy kanál hátoldalával 5 mm vastag tallérformává lapítjuk őket. Mindkét oldalukon 2-3 percig sütjük, amíg aranybarnára pirulnak. (A másik 4 darabbal ugyanígy járunk el.) Háztartási papírtörlővel leitatjuk róluk az olajat. Melegen, a tejszínnel és a petrezselyemmel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.