Elkészítés: Egy őzgerincformát vajjal kikenek, utána megszórom zsemlemorzsával. Kibélelem baconnel, majd vékonyra felszeletelt fűszerezett csirkemellel.
A burgonyát felkockázom, sós vízben megfőzöm. Összetöröm, és ráteszem a csirkemellre. Ezt követően a hagymával és zöldborsóval megpirított, oregánóval, sóval és borssal ízesített gomba kerül rá. A kilógó húst és szalonnaszeleteket visszahajtom a töltelékre.
200 fokon, előmelegített sütőben fél óra alatt készre sütöm.
A sültet kiborítom, szeletelem, és salátaágyon tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.