Elkészítés: A tojásokat a cukorral elkezdjük kihabosítani, addig verjük, míg a cukor feloldódik. Nekem maximális fokozaton kb. 10-15 percbe telt. Hozzáadjuk a vanília-aromát és a diót. (A dió helyettesíthető bármilyen olajos maggal.) Fakanállal alaposan összekeverjük. A lisztben elvegyítjük a sütőport, és a masszához adjuk.
Ezt a masszát sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, kb. 10 cm széles, 2-3 cm magas és hosszú hasábot formálunk belőle.
170 fokra előmelegítjük a sütőt, és kb. 20-25 percig sütjük. Miután letelt az idő, kivesszük, hagyjuk hűlni 5-10 percet, majd recés késsel ferdén maximum 1 cm vastag szeleteket vágunk, és visszafektetjük a szeleteket a sütőpapírra.
10 percig sütjük így, majd 10 perc után megfordítjuk a szeleteket, és újabb 10 percig sütjük a másik felüket. Hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.