Elkészítés: 1. Pirítsuk meg a hagymát egy csepp olajon, és adjuk hozzá a kockára vágott lazacot, valamint a felaprított paradicsomot. Körülbelül 3 perc alatt főzzük össze. Adjunk hozzá borsot és sót.
2. Egy másik serpenyőben forrósítsuk meg a ricottát tejjel.
3. Főzzük meg a tésztát bő vízben „al dente” keménységűre (azaz nem teljesen puhára), és miután leszűrtük, keverjük össze a paradicsomos lazaccal.
4. Öntsük a felforrósított ricottát egy szervírozó edénybe, majd öntsük a tetejére a szósszal összekevert tésztát. A tetejére petrezselymet szórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.