Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Béleljük ki sütőpapírral egy téglalap alakú tortaforma alját. Keverjük össze a kakaó- és kávéport 2 evőkanál meleg vízzel. Tegyük nagy tálba a tészta többi hozzávalójával együtt. Konyhai robotgéppel keverjük addig, amíg jól összevegyülnek az alkotórészek. Öntsük a tortaformába, és egyengessük el. Süssük 30-40 percig, amíg felemelkedik, és szilárdnak érezzük, ha hozzáérünk. Hagyjuk kihűlni a tortaformában, majd borítsuk ki, és távolítsuk el róla a sütőpapírt. A krémhez olvasszuk meg a csokoládét és a vajat 3 evőkanál tejben gőz fölött. Közben kevergessük, szitáljuk hozzá a porcukrot, és öntsük bele a maradék tejet. Dolgozzuk simára, majd kenjük a tortára, végül hintsük meg a tetejét porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.