Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Béleljük ki sütőpapírral egy téglalap alakú tortaforma alját. Keverjük össze a kakaó- és kávéport 2 evőkanál meleg vízzel. Tegyük nagy tálba a tészta többi hozzávalójával együtt. Konyhai robotgéppel keverjük addig, amíg jól összevegyülnek az alkotórészek. Öntsük a tortaformába, és egyengessük el. Süssük 30-40 percig, amíg felemelkedik, és szilárdnak érezzük, ha hozzáérünk. Hagyjuk kihűlni a tortaformában, majd borítsuk ki, és távolítsuk el róla a sütőpapírt. A krémhez olvasszuk meg a csokoládét és a vajat 3 evőkanál tejben gőz fölött. Közben kevergessük, szitáljuk hozzá a porcukrot, és öntsük bele a maradék tejet. Dolgozzuk simára, majd kenjük a tortára, végül hintsük meg a tetejét porcukorral.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.