Elkészítés: A tojást keverjük habosra egy csipet sóval, a cukorral, a vanília-aromával, ízlés szerint őrölt fahéjjal és a reszelt citromhéjjal. Ezután öntsük hozzá a tejszínt és az ásványvizet, majd keverjük össze, szitáljuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet, majd keverjük simára a masszát. Végül reszeljük hozzá a céklát, és adjuk hozzá az étolajat, majd szintén keverjük alaposan össze.
A palacsintasütőt melegítsük fel, majd kenjük ki olajjal. Kanalazzunk bele kisebb halmokat a palacsintatésztából (egymástól távolabb kanalazzuk a masszát, mert kissé szétfolyik). Alacsony hőfokon süssük a palacsinták mindkét oldalát szép pirosra.
A mogyorós krémport a tasakon lévő leírás szerint verjük habbá, majd a porcukorral meghintett palacsinták mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.