Elkészítés: A babot babérleveles vízben puhára főzöm, ha kész, leszűröm.
A finomra vágott hagymát megpirítom, hozzáadom a szeletelt paprikát és a felkockázott marhahúst. Sózom, borsozom, hozzáadom a chilit, és amikor már félig megfőtt, ráöntöm a sört is, így párolom.
Ha a hús megpuhult, belekeverem a paradicsompürét, amivel rövid ideig forralom. A végén beleadagolom az előzőleg megfőzött babot. Még egyszer összeforralom, és már tálalom is, így forrón!
Friss, ropogós félbarna kenyeret adok mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.