Elkészítése: Magozzuk ki az aszalt szilvát, vágjuk négybe. A cukrozott gyümölcsöket is aprítsuk fel, mossuk meg a mazsolát, utána csepegtessük le, szárítsuk meg. Hámozzuk meg az almát, reszeljük le. A citromot mossuk meg, reszeljük le a héját, majd csavarjuk ki a levét. A kenyérbelet vagy kiflit áztassuk be a tejbe. Közben 16 dkg vajat olvasszunk fel gőz fölött, verjük fel a tojást. Mindezeket az alapanyagokat öntsük tálba, és fakanállal dolgozzuk össze. Adjuk hozzá a lisztet és a cukrozott narancshéjat, a mandulaforgácsot és a rum felét. Gyújtsuk be a sütőt, melegítsük 180 fokra. Öntsük a keveréket kivajazott formába, majd takarjuk le aufóliával. Ezután tegyük bele egy tepsibe, amibe vizet öntünk, és az egészet tegyük be a sütőbe. Négy órán keresztül süssük. Ezután vegyük ki a sütőből, hűtsük ki, és hagyjuk másnapig pihenni. Tálalás előtt egy órával ismét melegítsük be a sütőt, és egy órán át gőzöljük újra. Ezután borítsuk ki, szórjunk rá porcukrot, csepegtessük rá a maradék rumot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.