Elkészítés: 5 literes üvegbe tesszük a hozzávalókat, vízzel legfeljebb a karimáig felöntjük. Nem kell szorosan rácsavarni a tetejét, elég, ha egy kistányérral van lefedve - hasonlóképpen a kovászos uborkához és a savanyúkáposztához, előfordulhat, hogy az erjedés miatt kicsit kifolyik. Ja, és emiatt nem árt alátenni egy tányért. :)
Szobahőmérsékleten 3 hétig állni hagyjuk, naponta megkeverjük, utána leszűrjük. Enyhén alkoholos italt kapunk, gyengébb lesz, mint a bolti vermutok, ezen egyébként lehet segíteni egy kis tiszta szesz hozzáöntésével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.