Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Először a tésztát készítjük el. Az összes összetevőt egy kéziüstbe mérjük, simára gyúrjuk, és 20 percig pihenni hagyjuk. Ha pihent a tészta, kinyújtjuk, 3/4 magasságig béleljük vele a 22 cm átmérőjű kapcsos tortaformát, megszurkáljuk, és sütőbe tesszük. Ha aranybarnára sült, félretesszük hűlni.
Míg a tészta sül, elkezdhetjük a krémet készíteni. A tojás kivételével az összes hozzávalót egy kéziüstbe tesszük, és vízgőzön folyamatos kevergetés mellett csípősre melegítjük - ez azt jelenti, hogy ha beledugjuk az ujjunkat, akkor csípje a forróság. Ha csípősre felmelegítettük folyamatos keverés mellett, gyors habosítás mellett adjuk hozzá egyenként a tojásokat, és folytassuk a keverést, míg a tojás teljesen eloszlik, és sűrűn folyós lesz a massza. Ezt követően a lefőzött krémet szűrjük a tortakarikában lévő tészta aljára, és tegyük a kész pitét a hűtőbe vagy fagyasztóba. Ha kihűlt, szeleteljük, és citrommal vagy lime-mal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.