Elkészítés: Egy 26 cm-es kerek csatos formát sütőpapírral kibélelünk. A sütőt előmelegítjük 160 fokra.
A darált kekszet a megolvasztott vajjal összedolgozzuk (kicsit porhanyós, nem kell megijedni), aztán a tortaforma aljába tesszük, és jól lenyomkodjuk. A sütőben hőlégkeveréssel 160 fokon 10 percig sütjük.
Közben a szobahőmérsékletű krémsajtot, a tejfölt, a porcukrot és a vaníliás cukrot, a citrom reszelt héját és a levét simára keverjük. Hozzáadjuk a tojásokat, és végül belekeverjük a keményítőt.
A masszát az elősütött süteményalapra kenjük, és a sütőben ugyanazon a hőfokon kb. 1 órát sütjük.
Miután megsült, a tortát elválasztjuk a forma oldalától és hűlni hagyjuk.
Legjobb hűtőbe is betenni egy kis időre. Porcukorral megszórva, kis málnakupaccal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.