Elkészítés: A tojásfehérjéket kemény habbá verjük a cukorral, majd óvatosan belekeverjük a lisztet a sütőporral, a citromlét és a citrom héját. Ha szeretnéd még dúsítani, akkor lehet hozzá tenni egy marék diót, csokit, kókuszreszeléket vagy aszalt gyümölcsöt.
Sütőpapírral bélelt hosszúkás (őzgerinc jellegű) sütőformába öntjük a masszát, és 165 fokon kb. 40 perc alatt megsütjük.
Kiborítjuk a formából, és amikor a tészta kihűlt, bevonhatjuk az étolajjal összeolvasztott csokival, tetejére pedig dekorcukrot lehet szórni. De lehet csak simán porcukorral meghintve kínálni is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.