Elkészítés: Egy nagyobb edényben az olajon megpirítjuk a hússzeleteket, fűszerezzük majoránnával, sóval, borssal, babérlevéllel ízlés szerint, és hozzáadjuk a fej vöröshagymát egészben. Felöntjük vízzel, és levest főzünk belőle a húsleveskockával, a megtisztított sárgarépával, a gyökérrel. Addig főzzük, míg a zöldség megpuhul.
A levesből kivesszük a megpuhult sárgarépát és gyökeret, lemerünk annyi levelt, hogy a maradék a húst épp ellepje, majd beletesszük a citromkarikákat héjastól, és tovább főzzük, míg a hús puha nem lesz.
A zöldséget egy tálban villával összetörjük, és visszaöntjük a levesbe, ha a marhahús már puha.
A tejfölbe lisztet keverünk, pirospaprikával és mustárral ízesítjük, és ezzel habarjuk be a répától sűrű levest. Már nem forraljuk tovább!
Krumpligombóccal, knédlivel vagy főtt tésztával tálaljuk. Néhány csepp citromot vagy kikevert tejfölt a kész vadasra is lehet tenni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.