Elkészítés:
I. 5 tojásból piskótát sütünk egy közepes méretű tepsiben.
II. A lisztből, margarinból, cukorból, tojásból, kakaóporból, szalalkáliból és a tejből jól nyújtható puha tésztát készítünk, és 2 lapot nyújtunk belőle. Annak a tepsinek a vajazott-lisztezett hátulján, amiben a piskótát sütöttük, megsütjük.
Krém: A lisztből és tejből besamelt főzünk. A margarint a cukorral és a vaníliás cukorral habosra kavarjuk, és összekeverjük a kihűlt besamellel. Belereszeljük a citrom héját, belefacsarjuk a levét is. Végül összeállítjuk a sütinket. Alulra került az egyik kakaós lap. Megkenjük a krémmel. Erre jön a piskóta, amit megint megkenünk krémmel. Majd
a tetejére jön a második kakaós lap. A szépség kedvéért még csokival is be lehet vonni az egészet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.