A kimagozott cseresznyét, a joghurtot, a mézet és a citrom lereszelt héját egy turmixgépbe tesszük. Simára keverjük, és jégkrémkészítő-formákba töltjük. Mindet a mélyhűtőbe tesszük, és 2 órán keresztül fagyasztjuk. Ezután mindegyikbe 1-1 pálcikát szúrunk, végül tovább fagyasztjuk addig, amíg teljesen meg nem szilárdulnak.
Kivesszük a fagyasztóból, és néhány pillanatra forró vízbe mártjuk. Kinyomkodjuk a formákból az édességeket, és azonnal kínáljuk.
Megjegyzés
Ha túl fakónak vagy színtelennek találjuk a cseresznyeszemeket, adjunk a keverékhez néhány szem áfonyát is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.