A gyümölcsleves elkészítéséhez nagyobb hőálló fazékba felteszünk 2 liter vizet főni a cukorral, a szegfűszeggel, a fahéjjal és a vaníliás cukorral.
Amikor felforrt, hozzáadjuk az előzőleg kimagozott cseresznyét és meggyet, majd kb. 10 perc elteltével visszavesszük a hőfokot.
Egy tálkában pár merőkanál forró gyümölcslével kikeverjük a pudingport, és óvatosan belecsorgatjuk a forró levesbe. Folyamatos kevergetés mellett 1-2 percig főzzük.
Amint elkészült a gyümölcsleves, fazekastul hideg vízfürdőbe állítjuk, és kihűtjük.
Ha kihűlt, kézi habverővel hozzákeverjük a citromlével és a citromhéjjal elkevert joghurtot. Végül óvatosan, hogy ne törjön össze, beleforgatjuk a megmosott, lecsepegtetett málnát is.
Nézd meg videón, hogyan készül a különlegesen finom gyümölcsleves
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.