A málnakrém elkészítéséhez a málnát megmossuk, lábasba tesszük, és felforraljuk 1 ek vízzel és a citrom kifacsart levével. Pürésítjük botmixerrel, majd átpasszírozzuk egy szűrőn.
A tojásokat habosra keverjük a cukorral egy fémedényben. Hozzáadjuk a málnapürét és a puha vajat és elkeverjük. Forró vízgőz fölé tesszük, és kevergetve sűrűre főzzük. (Vigyázzunk, hogy a krémes edény ne érjen a forró vízbe.)
Végül üvegekbe töltjük, és hűtőben tároljuk. Tökéletes kiegészítés kevert sütik, pl. muffinok mellé, de a piskótát is megtölthetjük vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.