Először a palacsintákat készítjük el. Összekeverjük a tojást, a cukrot, a tejet, a lisztet, majd fokozatosan hozzáadjuk a vizet és csomómentesre keverjük. A palacsintákat forró serpenyőben, kevés olajon sütjük ki.
A töltelékhez a tejszínt felforrósítjuk, beletördeljük a csokoládét és addig kevergetjük amíg az teljesen felolvad. Ekkor belereszeltjük a citrom héját és a krémet 4-5 órára hűtőbe tesszük, amíg teljesen megszilárdul.
A málnát villával pürésítjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott mentaleveleket. Ha megszilárdult a krém, akkor robotgéppel jól átkeverjük, hozzáadjuk a mentás málnapürét és megtöltjük a palacsintákat. Ízlés szerint banánkarikákat is adhatunk a töltelékhez.
A menta frissessége kitűnően passzol a csokoládé karakteres ízével. Ha túl szilárd lenne a krém, akkor hagyjuk szobahőmérsékleten puhulni egy rövid ideig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.