A joghurtot és a mézet összekeverjük, hozzáadjuk az összetört banánt és a megmosott, lecsepegtetett áfonyát, és botmixerrel pürésítjük.
A tejszínt kemény habbá verjük, és a joghurtos keverékbe forgatjuk. A masszát egy zárható dobozba töltjük, és a fagyasztóba tesszük 1 órára.
A fagyos joghurtmasszát kívülről befelé haladva átkeverjük egy villával. Visszatesszük a fagyasztóba 30 percre. Végül újra átkeverjük, és legalább 3 órát fagyasztjuk. Fogyasztás előtt 10 perccel kivesszük a fagyasztóból, tálkákba adagoljuk, és áfonyával megszórva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.