1 dl tejszínt közepes lángon melegíteni kezdünk egy edényben, és mielőtt felforrna, levesszük a tűzről. Beleszórjuk a fehércsokoládét, és addig keverjük, amíg el nem olvad. Ezután kihűtjük keveréket.
A maradék tejszínt kemény habbá verjük a cukorral. A felvert tejszínbe lassan csurgatva belekeverjük a kihűlt fehércsokoládés krémet. Hozzáadjuk a tejberizst, majd alaposan összekeverjük őrölt fahéjjal.
Egy jól zárható műanyag dobozban a mélyhűtőbe tesszük legalább 5-6 órára, de inkább egy éjszakára. Fogyasztás előtt 15 perccel kivesszük, hogy könnyen adagolható legyen. Tölcsérben tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.