A tojások sárgáját kikeverjük a pudingporral, a cukor felével, majd felöntjük 0,5 dl tejjel. A többi tejet felmelegítjük, és hozzákeverjük a kikavart tojássárgáját. Addig kavargatjuk, amíg be nem sűrűsödik, majd kihűtjük.
A maradék cukorral felverjük a tojások fehérjét. Mikor a krém kihűlt, hozzákeverjük. A habtejszínt is felverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, majd óvatosan összeforgatjuk a krémmel. Végül műanyag dobozokba öntjük, és mélyhűtőbe tesszük.
Megjegyzés
Otthon is gyorsan elkészíthető egy finom fagylalt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.