Elkészítés: Kivajazunk egy tűzálló tálat. A sütőt 220 C-fokra előmelegítjük.
A csereszenyét lecsepegtetjük, a levet felfogjuk. A kétszersültet a tálra aljára fektetjük, és meglocsoljuk a lé felével. Rászórjuk a gyümölcsöt.
A tejfölt összekeverjük a tejjel, a mézzel, a vaníliás cukorral, és a rakottasra öntjük. Megszórjuk a kókuszreszelékkel, és a sütőben kb. 20 percig sütjük.
Az öntethez a maradék levet felforraljuk a cukorral és a fahéjjal. A keményítőt elkeverjük kevés vízzel, és besűrítjük bele az öntetet. A felfújthoz kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.