Elkészítés: Kivajazunk egy tűzálló tálat. A sütőt 220 C-fokra előmelegítjük.
A csereszenyét lecsepegtetjük, a levet felfogjuk. A kétszersültet a tálra aljára fektetjük, és meglocsoljuk a lé felével. Rászórjuk a gyümölcsöt.
A tejfölt összekeverjük a tejjel, a mézzel, a vaníliás cukorral, és a rakottasra öntjük. Megszórjuk a kókuszreszelékkel, és a sütőben kb. 20 percig sütjük.
Az öntethez a maradék levet felforraljuk a cukorral és a fahéjjal. A keményítőt elkeverjük kevés vízzel, és besűrítjük bele az öntetet. A felfújthoz kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.