Elkészítés: A lisztet a margarinnal, a tojássárgával, a cukorral, a citrom héjával, sóval és annyi tejjel, amennyit felvesz, jól összedolgozzuk, és pihenni hagyjuk 20-30 percet.
Amíg pihen, 12,5 dkg margarint kikavarunk ízlés szerinti vaníliás cukorral. A tésztát 2 vagy 3 felé osztjuk, kinyújtjuk, és rákenjük a cukros margarint (vékonyan), majd jó szorosan felcsavarjuk és felszeleteljük. Tepsibe rakjuk, és fél órát (1 órát is lehet) kelni hagyjuk, és csak azután sütjük. Amikor kész, meglocsoljuk cukros-vaníliás tejjel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.