Elkészítés: A lisztet a margarinnal, a tojássárgával, a cukorral, a citrom héjával, sóval és annyi tejjel, amennyit felvesz, jól összedolgozzuk, és pihenni hagyjuk 20-30 percet.
Amíg pihen, 12,5 dkg margarint kikavarunk ízlés szerinti vaníliás cukorral. A tésztát 2 vagy 3 felé osztjuk, kinyújtjuk, és rákenjük a cukros margarint (vékonyan), majd jó szorosan felcsavarjuk és felszeleteljük. Tepsibe rakjuk, és fél órát (1 órát is lehet) kelni hagyjuk, és csak azután sütjük. Amikor kész, meglocsoljuk cukros-vaníliás tejjel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.