Elkészítés: A krémhez a margarin és a rum vagy rumaroma kivételével az alapanyagokat összefőzünk, sima főzött krémet kapunk. Hűlés után az aromával és a puha margarinnal kikeverjük.
Megfelelő hosszúságú alufóliát előkészítünk, majd a kekszek közé kenjük a krémet úgy, hogy rudat kapjunk. A megkent rudat vagy rudakat becsomagoljuk a fóliába, szép egyenesre formázzuk.
Ajánlatos legalább 1 napot a hűtőben tartani, hogy a keksz
megszívja magát a krémmel, és megpuhuljon. Másnap ferdén, kb. 0,5-1 cm-es szeletekre vágjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.