Elkészítés: A krémhez a margarin és a rum vagy rumaroma kivételével az alapanyagokat összefőzünk, sima főzött krémet kapunk. Hűlés után az aromával és a puha margarinnal kikeverjük.
Megfelelő hosszúságú alufóliát előkészítünk, majd a kekszek közé kenjük a krémet úgy, hogy rudat kapjunk. A megkent rudat vagy rudakat becsomagoljuk a fóliába, szép egyenesre formázzuk.
Ajánlatos legalább 1 napot a hűtőben tartani, hogy a keksz
megszívja magát a krémmel, és megpuhuljon. Másnap ferdén, kb. 0,5-1 cm-es szeletekre vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.