Elkészítés: Minden hozzávalót egy keverőedénybe teszünk, és egy fakanállal (nem robotgéppel) összekeverjük, amíg egynemű masszát kapunk. A tésztát kiolajozott tepsibe (40x30 cm) öntjük, elsimítjuk. A tepsit az előmelegített sütő közepére tolva kb. 25 perc alatt megsütjük. (Alsó és felső sütés: kb. 170 fok, légkeveréses: kb. 150 fok, gáz: 2-3 fokozat.) Sütés után a süteményt a tepsiben hagyjuk kihűlni.
A díszítéshez a marcipánmasszát átnyomkodjuk, egy zacskó segítségével kb. 2-3 mm vastagra nyújtjuk, és kis csillagokat szaggatunk ki belőle. (A formát minden szaggatás előtt mártsuk porcukorba.) A tortabevonót a tasakon levő utasítás szerint felolvasztjuk és a süteményre öntjük. A marcipáncsillagokat a tetejére tesszük és hagyjuk a mázat megszilárdulni. Tálalás előtt a süteményt kis kockákra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.