A hagymát felkockázzuk, a zöldfűszereket finomra aprítjuk, a gombát gorombára vágjuk.
A vajat és a kétféle olajat serpenyőbe kanalazzuk, a hagymát üvegesre pirítjuk. Rászórjuk a gombát, 3-4 perc alatt megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, végül hozzáadjuk a finomra vágott zöldfűszereket.
A serpenyő teljes tartalmát turmixgép poharába töltjük, hozzáadjuk a kockákra vágott, kihűlt főtt krumplit, valamint a tejfölt. Néhány perc alatt sima krémmé keverjuk.
Tálalás előtt legalább 1 órára hűtőszekrénybe tesszük. Friss kiflivel egyszerűen abbahagyhatatlan!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.