Elkészítés: A borsót áztassuk be egy északára. A felkockázott szalonnát pirítsuk meg. Adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, fokhagymát. Pirítsuk kicsit, sózzuk. Adjuk hozzá a borsót, a citromlevet, a leveskockát, és öntsük fel körülbelül 5 dl vízzel. Az elfőtt levet kis adagokban pótoljuk, hogy a végére elpárologjon, időként kevergessük, mert könnyen leragad. 20 perc alatt főzzük készre. Ha puha, keverjük bele a fűszereket, és még 1 percig főzzük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.