Elkészítés: Először készítsük el a paradicsomos mártást. Ehhez vágjuk fel a paradicsomot és adjuk hozzá a sűrítményt. Őröljük porrá a római kömény, a fekete bors, a kardamommag, a fahéj és a mustármag keverékét. (Ha nem tudjuk összeőrölni a fűszereket, az sem jelent problémát.) Ezt adjuk hozzá a paradicsomszószhoz, majd sózzuk, borsozzuk, illetve öntsük hozzá a fehérborecetet is.
2. Felhevített olajon pirítsuk meg a vöröshagymát, majd adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, illetve szórjuk meg gyömbérrel, kurkumával és korianderrel, sózzuk, majd így főzzük még egy kicsit (5-10 percig), szükség esetén adjunk hozzá vizet is.
3. Dobjuk rá a hagymára a felkockázott csirkehúst és burgonyát, süssük barnára, végül öntsük rá a paradicsomszószt. Ízlés szerint még sózzuk, fűszerezhetjük. Fedő alatt, kis lángon főzzük puhára. Párolt rizzsel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.