Elkészítés: A csirkecombokat jól megmossuk, a forgónál kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk, papírtörlőn hagyjuk megszáradni. A húsdarabokat lisztben megforgatva, teflon serpenyőben, forró zsiradékban minden oldalukon átsütjük.
Felöntjük fél liter vízzel, belemorzsoljuk a leveskockát, felforraljuk, majd lassú tűzön pároljuk tovább a combokat, levét hagyjuk besűrűsödni.
Közben elkészítjük a fokhagymamártást. 3 evőkanál lisztből kevés olajon világos rántást készítünk, amit felengedünk 1 deci sörrel. Zúzott fokhagymával, sóval, borssal fűszerezzük, elkeverjük benne a tejfölt, és összeforraljuk.
Közben a zsírjára sült csirkecombokat egymás mellé tűzálló tálba rakjuk, ráöntjük a fokhagymás mártást és a maradék sört. Pár percre előmelegített, forró sütőbe tesszük.
Tálaláskor vágott petrezselyemzölddel szójuk meg, párolt rizzsel vagy pirított tarhonyával körítjük. Kovászos uborka, de vegyes vágott savanyúság is illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.