Elkészítés: A csirkecombokat ételízesítős vízben előfőzöm kb. 20 percet.
Amíg a csirke fő, addig egy nagyobb serpenyőben olajon megpirítom az apróra vágott hagymát és a vékony csíkokra vágott szalonnát. Hozzáadom a darabolt paprikát és paradicsomot, majd a felszeletelt gombát. Megsózom, fűszerezem ízlés szerint a majoránnával, a bazsalikommal, a borsokkal, egy kis csípős paprikakrémmel.
20 perc után a csirkecombokat átszedem a gombás serpenyőbe, felöntöm 3 dl vízzel, majd lefedve készre párolom.
A tejfölben elkeverek egy kevés lisztet, és a szaftot ezzel behabarom.
A galuskához egy tálban összekeverem a túrót, a tojást, a lisztet, a sót és a kaprot, majd annyi hideg vizet adok hozzá, hogy rugalmas galuskatésztát kapjak. Ezt forró, sós vízbe szaggatom, kifőzöm, leszűröm, majd kevés olajon átforgatom.
Tálalom a túrós galuskát a csirkecombbal és a gombás mártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.