Elkészítés: A csirkecombokat mustárral megkenjük, megsózzuk, megszórjuk borssal, ételízesítővel, és jénai tálba fektetjük. Szezámolajjal meglocsoljuk, szezámmaggal és rozmaringgal megszórjuk. Egy kevés mézet citromlével, zúzott fokhagymával és Erős Pistával elkeverünk, ezzel leöntjük a csirkecombokat. A zöldégeket, gyümölcsöket összeaprítjuk, és feltöltjük velük a tálat. Legfelülre lehetőleg az alma kerüljön. Megszórjuk fahéjjal, szerecsendióval és kevés chiliporral. Alufóliával lefedjük, és kb. 1 óra alatt megsütjük. Az utolsó 10 percre eltávolítjuk a fóliát. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.