Elkészítés: A májat megtisztítjuk és csíkokra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk, és kis zsiradékon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a májat, és nagy lángon zsírjára sütjük. A Knorr Rafinériát kikeverjük a tejszínnel és a vízzel, a májra öntjük, összeforraljuk.
A krumplit meghámozzuk, kockára vágjuk, sós vízben puhára főzzük. Ha kész, leszűrjük, áttörjük, hozzákeverünk annyi tejet, hogy pürét kapjunk. Egy sütőtálat kizsírozunk, beleterítjük a püré egyik felét rátesszük a májat, majd beterítjük a megmaradt pürével. A tetejét alaposan megszórjuk reszelt sajttal, és forró sütőben alaposan átsütjük.
Knorr Kapros salátaöntetporral ízesített uborkasalátát kínálok hozzá. Nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.