Elkészítés: A felkockázott hagymát és zellergumót olívaolajon üvegesre párolom, ebbe helyezem a feldarabolt, megtisztított májat, az egészet lepirítom, majd sózom, borsozom, és 1 dl bort hozzáadása után fedő alatt készre párolom. A rizst a felszeletelt szárzellerrel és cukkinivel együtt olajon megfuttatom, ehhez adom a maradék bort és némi sót, és nagy lángon, keverés közben elforralom a bort. Ezután adom hozzá a leves felét, és tovább keverem. Amint kissé megszárad a rizs, pótolom egy kevés levessel. Akkor jó, ha krémesen ragadós masszát kapunk. Végül összekeverjük a rizst a májjal, a vajjal és a parmezánnal. 10 percig pihentetjük fedő alatt, majd tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.