Elkészítés: A csirkemájat megtisztítjuk, és 2-3 órát tejben áztatjuk.
A darált húst elkeverjük a tojással, a zúzott fokhagymával, a fűszerekkel és a (vízbe áztatott, majd kinyomkodott) kenyérrel.
A fasírthús felét egy tepsiben egyenletesen eloszlatjuk, ellapítjuk, majd szépen sorban ráhelyezzük a lecsepegtetett csirkemájat. Ezt követően eloszjuk rajta a fasírthús másik felét. Tetejét megszurkáljuk egy villával, kevés olajjal meglocsoljuk, majd alufóliával lefedjük.
Előmelegített sütőben 40-45 percig sütjük. A fóliát levesszük róla, és kb. 5-10 percig tovább sütjük, amíg kissé megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.