Elkészítés: A vajat elmorzsolom a liszttel, majd a sóval meg a tejföllel sima tésztává gyúrom. 30 percig pihentetem.
Közben a zöldpaprikát és a paradicsomot karikákra vágom, a csirkemájat forrásban lévő vízben néhány percig főzöm, majd leszűröm, és vékony szeletekre vágom.
A tésztát kis tepsi méretűre kinyújtom, kibélelem vele az edényt. Előmelegített forró sütőben félig megsütöm, majd rákenem a paradicsomszószt, elosztom rajta a paradicsomszeletet és a csirkemájat. Megsózom, megborsozom, megrakom a zöldpaprikával, és 20 percre visszateszem.
Végül megszórom a reszelt sajttal, és a sütőben ráolvasztom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.