Elkészítés: A vajat elmorzsolom a liszttel, majd a sóval meg a tejföllel sima tésztává gyúrom. 30 percig pihentetem.
Közben a zöldpaprikát és a paradicsomot karikákra vágom, a csirkemájat forrásban lévő vízben néhány percig főzöm, majd leszűröm, és vékony szeletekre vágom.
A tésztát kis tepsi méretűre kinyújtom, kibélelem vele az edényt. Előmelegített forró sütőben félig megsütöm, majd rákenem a paradicsomszószt, elosztom rajta a paradicsomszeletet és a csirkemájat. Megsózom, megborsozom, megrakom a zöldpaprikával, és 20 percre visszateszem.
Végül megszórom a reszelt sajttal, és a sütőben ráolvasztom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.